TOB in actie

toernooi151

TOB Tennis is één van de leukste tennisverenigingen van Amsterdam en jij kunt het hele jaar door tennissen bij ons.

Op dit gedeelte van onze website vind je o.a. informatie over de competities, toernooien, rooster clubhuis en onze toss-dagen.

Tennissen zonder wachtlijst op drie all-weather smashcourt buitenbanen en een indoorhal met twee tennisbanen. (Alle banen hebben verlichting)

Wij hebben dus nog geen wachtlijst, maar wacht niet te lang om je aan te melden...want wat nog mooier is, bij ons kun jij niet maar een half uurtje afhangen, nee, bij ons kun jij 2 x drie kwartier afhangen. 

Tennisleden kunnen gedurende de periode 1 april t/m 30 september bij beschikbaarheid gratis gebruik maken van de indoorbanen, mits er clubhuis-bezetting is.

Vanaf 29 augustus 2020 staat een gloednieuw clubhuis bij TOB Tennis. (per 15 december is het clubhuis weer gesloten vanwege verscherpte corona maatregelen)

Jaarlijks vinden er veel toernooien plaats en ook in de competitie is TOB heel actief. 

Competities:

Zie hier de informatie over de seniorencompetitie voorjaar 2021.

Zie hier de informatie over de juniorencompetitie voorjaar 2021.

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voor de jeugd en de senioren voorlopig uit te stellen tot begin juni.

Zie hier alle informatie van de voorjaarscompetitie 2021.

Toernooien:

Vanaf 29 augustus t/m 6 september 2020 is een open toernooi gehouden bij TOB Tennis en dit open toernooi wordt in September 2021 weer geprolongeerd!

Toernooicommissie: Erwin, Chantal, Karin en Bart.

Zie hier de foto's van het TOB OPEN 2020!