Aanvang jeugdcompetitie

Het is bijna zover! Aanstaande zondag 13 juni start de verkorte Tenniskids competitie. Iedereen kijkt er ontzettend naar uit. Is S.V. T.O.B., afd. tennis er al helemaal klaar voor? Hieronder hebben we de laatste belangrijke aandachtspunten voor je op een rijtje gezet. Zo kun je aan de hand van de checklists bepalen of je alles voor de competitie geregeld hebt.

Helaas is publiek bij jeugdwedstrijden nog niet toegestaan. Jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners, scheidsrechters/tellers bij thuiswedstrijden, coaches/begeleiders én ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden maken onderdeel uit van het begeleidende team. Zij mogen wel op het park aanwezig zijn.

Checklist Competitie
Heb jij de aanvangstijden voor Rood & Oranje al ingevoerd? En heb je alle uitnodigingen voor de Groene competitie al verstuurd? Of wil je meer informatie over de organisatie van de hostdag? Er zijn een aantal zaken belangrijk om goed voorbereid met de competitie te starten. Doorloop de checklists en ontdek of S.V. T.O.B., afd. tennis er klaar voor is: