Actie Johan Cruijff foundation

Johan

ACTIE VAN DE JOHAN CRUYFF FOUNDATION 🏃🏻 IN SAMENWERKING MET VOETBALASSIST VOOR JOUW CLUB, DE LEDEN EN KWETSBARE KINDEREN 🥇

Beste leden, ouders/begeleiders,

TOB Tennis komt 25 april in actie voor de Cruyff Foundation. We doen mee aan de Club Run en gaan geld ophalen voor de Cruyff Foundation en onze eigen vereniging. Dus kom in beweging voor de toekomst, ren of wandel mee via de speciale app én ga op zoek naar sponsoren.

Kortingscode
Naast dit toffe evenement willen wij en de Cruyff Foundation jullie nog iets aanbieden. Maak tijdens het inschrijven gebruik van de gepersonaliseerde kortingscode: TOBTENNIS-1421 en ontvang 50% korting op het inschrijfgeld. Naast de kortingscode zijn er ook nog toffe prijzen te winnen.

Haal geld op voor jouw club
Laat je sponsoren door familie en vrienden, zodat ook zij een bijdrage kunnen leveren. 50% van de opbrengst is voor jouw club. Zo brengen we samen nog meer kinderen in beweging én steun je jouw club. Bij het inschrijven vind je alle benodigdheden om veilig sponsoren te werven.

Hoe werkt het?
Onder begeleiding van een app ren of wandel je in je eigen buurt of op de vereniging. In de app vind je onder andere trainingsschema’s, verschillende looproutes voor de door jou gekozen afstand, audiofragmenten en na afloop ontvang je een oorkonde.

Verschillende afstanden
Net als ieder jaar kun je als deelnemer aan de Cruyff Legacy 14K kiezen uit verschillende afstanden, zoals de 5K en de 14K. Speciaal voor de fanatiekelingen voegen we daar dit jaar ook de 21K en 42K aan toe. Voor kinderen tot met 13 jaar is er de Kids Run (1,4K).

Zondag 25 april

Het evenement vindt plaats op zondag 25 april. Op deze dag zorgen wij voor een extra loopbeleving met onze live radio-uitzending gehost door Evelien de Bruijn. Wil je toch liever op een andere dag lopen? Dat kan! De app is namelijk te gebruiken van 19 april tot en met 19 mei.
Ga naar: https://acties14k.cruyff-foundation.org/meedoen/hoe-zet-jij-je-in en schijf je in als teamlid onder: R.K.S.V. T.O.B., afdeling tennis , kies een afstand en download de app.

Go out & enjoy!
Heb jij nog een startbewijs van 2020? Dan wordt jouw startbewijs automatisch verzilverd.
Vragen stellen kan via TOB Tennis of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk hier voor alle informatie.

Heel veel succes en plezier op 25 april.
Go out & enjoy!
Bestuur TOB Tennis