Najaarscompetitie 2021

najaarscompetitie2019

Beste tennisleden,

Helaas is de voorjaarscompetitie volledig komen te vervallen. Gelukkig heeft de bond besloten om in het najaar weer een competitie te organiseren en ik ga er stiekem van uit dat de competitie in het najaar wel doorgang zal kunnen vinden.
Via de volgende link kan je de speeldata bekijken. Door hier te klikken krijg je een overzicht te zien met alle competitievormen.

Bij onze vereniging is het vanwege baanbeschikbaarheid niet mogelijk om in te schrijven voor de volgende competitievormen:
Alle competitievormen op dinsdag
8/9 competitie op donderdagavond
Inschrijven voor de competitie kan tot 10 juni 2021. Inschrijven kan per team via Berry Letschert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bij de inschrijving graag de volgende gegevens vermelden:
Namen teamleden
Bondsnummers teamleden
Geboortedata teamleden
Competitievorm
Naam aanvoerder, inclusief telefoonnummer

Inschrijfkosten bedragen €40 per team. In verband met de onzekere omstandigheden dient het inschrijfgeld pas voldaan te worden zodra bekend is dat de competitie definitief zal doorgaan.  
Inschrijving wordt in behandeling genomen op volgorde van ontvangst. Bij teveel inschrijvingen voor een bepaald(e) dag(deel) zal in overleg met de laatst ingeschreven teams worden gekeken naar een passend alternatief.

Ik zie jullie inschrijvingen graag tegemoet.
Met sportieve groeten,
Berry Letschert