• BierfestA.jpg
 • clubhuisinterieura.jpg
 • clubhuisinterieurb.jpg
 • indoorhal.jpg
 • logo_Amsterdam_Sportweekdefjpg.jpg
 • nieuwclubhuisopen.jpg
 • sinterklaas.jpg
 • tennis-toernooi.JPG
 • toernooi76.jpg
 • toernooi120.jpg
 • toernooi130.jpg
 • toernooi146.jpg
 • toernooifotoslider.jpg
 • viewtobtennis.jpg

25 september gratis tennisles

OPEN TENNISMIDDAG 25 SEPTEMBER 2021!

Op zaterdag 25 september organiseert TOB Tennis een open tennismiddag voor senioren om kennis te maken met tennis én met onze gezellige knusse tennisvereniging.

Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur zijn alle senioren 55+ die (nog) niet lid zijn, van harte welkom bij TOB Tennis (je mag ook wel wat jonger zijn 😊). Onze tennisschool Jeroen Hoevenberg zal die middag gratis tennisles geven!
Je wordt verwelkomd met een lekker kopje koffie en dan starten de lessen. Ben je wat later, dan haak je gewoon aan, geen enkel probleem.

EXTRA AANBIEDING OP 25 SEPTEMBER:

Senioren kunnen de rest van het jaar voor €57.50,- tennissen bij TOB Tennis en krijgen daarbij 3 professionele tennislessen t.w.v. €37.50,- cadeau. Deze aanbieding vindt u bij geen enkele andere tennisclub!

Het volledige programma van deze dag is te vinden op www.tobtennis.nl. Opgeven en informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

TOB Tennis (Park Melkweg)

Meteorenweg 274, 1035 RN Amsterdam

Tennisles op 25 september

OPEN TENNISMIDDAG 25 SEPTEMBER 2021! 

Op zaterdag 25 september organiseert TOB Tennis een open tennismiddag voor senioren om kennis te maken met tennis én met onze gezellige knusse tennisvereniging. 
 
 Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur zijn alle senioren 50+ die (nog) niet lid zijn, van harte welkom bij TOB Tennis (je mag ook wel wat jonger zijn 😊). Onze tennisschool Jeroen Hoevenberg zal die middag gratis tennisles geven! Je wordt verwelkomd met een lekker kopje koffie en dan starten de lessen. Ben je wat later, dan haak je gewoon aan, geen enkel probleem. 
 
EXTRA AANBIEDING OP 25 SEPTEMBER: Senioren kunnen de rest van het jaar voor €57.50,- tennissen bij TOB Tennis en krijgen daarbij 3 professionele tennislessen t.w.v. €37.50,- cadeau. Deze aanbieding vindt u bij geen enkele andere tennisclub! 
 
 Het volledige programma van deze dag is te vinden op www.tobtennis.nl. Opgeven en informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. TOB Tennis (Park Melkweg) Meteorenweg 274, 1035 RN Amsterdam

Frans Dobbelaer overleden

img121 Frans Dobbelaer

(Ex)Tennislid Frans Dobbelaer overleden op 8 september 2021.

Amsterdamse Sportweek

logo Amsterdam Sportweekdefjpg                                     

Open dag voor senioren. 'Nieuw oud is weer jong!'
TOB Tennis is onderdeel van een multisportvereniging welke circa 75 jaar geleden als voetbalclub is opgericht. De tennisafdeling bestaat inmiddels ook al weer 45 jaar. Leuk is dat veel leden van het eerste uur nog actief zijn op onze tennisbanen, waarbij de oudste actieve senioren zelfs 85 jaar en ouder zijn! Tennissen in een verenigingsomgeving wordt blijkbaar nog steeds gewaardeerd.

De laatste tijd hebben we ons vooral gericht op de jongere doelgroep (< 50 jaar) om een evenwichtig ledenbestand te verkrijgen maar we hebben toch ook wat vers nieuw(oud) bloed nodig om onze tennisgeneratie 50-55 jaar+ weer wat te versterken en dat bijzondere verenigingsgevoel te koesteren.

Amsterdamse Sportweek

amsterdamse sportweek

AANBIEDING TIJDENS AMSTERDAMSE SPORTWEEK 2021
Beste tennisliefhebbers,
Tijdens de Amsterdamse sportweek van 17 tot 26 september 2021 kunnen alle niet-TOB Tennisleden gebruik maken van een speciale aanbieding om lid te worden van TOB Tennis, dus meld je aan en geef het ook door aan kennissen, vrienden en familieleden, die ook van deze aanbieding gebruik zouden willen maken!

Locatie

Contact

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 (per april 2021 nog gesloten)

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Mobiel: 06-18557746

Social media

Weer online

Weerbericht