Toss

toss

 

Onderstaande informatie is sterk afhankelijk van de maatregelen betreft het Coronavirus.

Op de volgende dagen (afhankelijk van seizoen) wordt toss-tennis bij TOB tennis georganiseerd:

KOFFIE-OCHTEND, TOSS-MIDDAG, RACKET-AVOND EN TOSS-MIDDAG

Omdat we all-weatherbanen hebben is het, mits de omstandigheden zich daartoe lenen, mogelijk het gehele jaar te tennissen.

Het clubhuis is per 15 december nog gesloten, dus koffie en overige kunnen niet worden aangeboden en na de wedstrijd dient iedereen gelijk het tennispark te verlaten. Per 16 maart mogen er weer 4 spelers per baan aanwezig zijn, dus maximaal 12 spelers per speelmoment. Spelers mogen niet wachten naast de tennisbaan, maar moeten gelijk het tennispark verlaten als ze niet kunnen tennissen.

Maandagochtend: Vanaf 9.15 uur staat de koffie klaar en om 9.30 uur wordt er gestart met tennissen. Heinz en Els hopen weer veel bezoekers te mogen verwelkomen.

Dinsdagmiddag: Vanaf 12.30 uur staat de koffie klaar en om 13.00 uur wordt er gestart met tennissen. Karin en Margriet hopen weer veel bezoekers te mogen verwelkomen. 

Vrijdagavond is het nog steeds heel gezellig op onze banen. We starten dan om 20.00 uur met de instuifpartijtjes.

Zondag-toss-middag is ook een populair instuifmoment. Om 12.30 uur staat de koffie klaar en vanaf 13.00 uur start het instuif-tennissen.

Er zijn app-groepjes voor de vrijdagavond-toss en voor de zondagmiddag-toss. Wil jij ook kunnen inzien wie en hoeveel tob tennisleden er aanwezig zijn op een bepaalde toss-dag, vraag dit dat aan, met naam en mobiel nummer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ELK TOB-LID IS VAN HARTE WELKOM. KOM GEZELLIG EEN BALLETJE SLAAN. JE HOEFT JE NIET VAN TE VOREN AAN TE MELDEN. Er moet gebeld of geappt worden met elkaar om er voor te zorgen dat er niet meer dan 12 leden op de baan aanwezig zijn.