Grote Clubactie 2021

clubactie

TOB Tennis doet mee met de Grote Clubactie 2021!

Doel omschrijving: Nieuw zonnescherm clubhuis! Doel bedrag: 2000 euro.

Het doel van de Grote Clubactie is om de opbrengst van 2015 te verbeteren en zorgen dat het nieuwe clubhuis een nieuw zonnescherm krijgt.

TOB Tennis doet dit jaar weer mee met de Grote Clubactie!

Hoe werkt het?
Hier vind jij de informatiefolder van de Grote Clubactie.
Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkoopt TOB Tennis loten van € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze club! Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Deze gratis verkoopmethode geeft de leden van TOB Tennis de mogelijkheid om simpel en snel online loten te verkopen. Jouw vereniging en leden delen simpelweg de link van hun persoonlijke verkooppagina via WhatsApp, social media en e-mail en voilà: je verkoopt nog meer loten.

Wij willen je als vereniging echt klappers maken met onze lotenverkoop? Zet dan Superloten in! Met een Superlot t.w.v. € 150,- verkoop je 50 loten ineens. Dit is dus direct € 120,-, want 80% gaat direct naar jullie clubkas!
Een Superlot is ideaal om te verkopen aan seniorenteams binnen de vereniging (zo dragen ook zij hun steentje bij) en aan bedrijven als een mooie vorm van mini-sponsoring.