Sleutels via sleutelkastje

Beste TOB-leden e.a.,

Vanaf 15 december is het clubhuis gesloten vanwege verscherpte corona maatregelen. 

Het ophalen van sleutels van het clubhuis bij de familie Wijte is niet meer nodig! Je kunt de sleutel van de hal kleedkamer bemachtigen via een sleutelkastje!

Aan de voorzijde van het clubhuis, aan de zijkant op de groene elektriciteitskast, hangt een sleutelkastje met code (op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met de sleutel om in de hal van de kleedkamer te komen, waarin de toiletten, kleedkamers, EHBO koffer, AED, verlichting buitenbanen en de sleutel van de indoor hal. 

In de hal van de kleedkamers (gelijk rechts bij ingang) hangt ook een sleutelkastje. Dit sleutelkastje wordt vanaf 15 december niet meer gebruikt vanwege verscherpte maatregelen van Corona en dit kastje moet worden opengelaten!

 

Bij vertrek vanaf het tennisterrein, als je de laatste bent, sluit je de deuren van alle ruimten en doe je alle sleutel(s) weer terug in het sleutelkastje op de groene electriciteitskast, aan de voorzijde van het clubhuis en geef je de code "weer een slinger". Als het sleutelkastje moeilijk sluit, probeer je het nog een keer totdat het kastje moeiteloos dicht klikt! 

Het spreekt voor zich dat je de codes nooit moet delen met anderen die geen lid zijn van TOB Tennis.

Zorg er ook aub voor dat de kleedkamers weer opgeruimd worden achtergelaten! 

Nog een laatste opmerking. 

Tegenover het sleutelkastje in de hal van de kleedkamers hangt een EHBO-koffer en de AED! Hopelijk heb je die nooit nodig, maar het is maar dat je het weet!