Afhang reglement

AFHANG

AFHANGREGLEMENT

Om het afhangen voor iedereen eerlijk en duidelijk te laten verlopen gelden de volgende regels:

1) TOB-leden

a) Voor de reservering van de tennisbaan dien je een baan af te hangen via de knltb clubapp.

b) Het bespelen van de tennisbanen is alleen toegestaan nadat er ook is afgehangen met een geldige pas op het daarvoor bedoelde bord. Onder geldige afhangpas wordt verstaan:

• een geldige KNLTB-spelerspas

• een dagledenpas

• een 5 ritten–introducékaart

• een ouder-kindpas 

• Ouder-kindpas en en een 5 ritten-introducékaart zijn aan te vragen bij Cock Noordeloos - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

c) Het afhangen door een lid is alleen mogelijk als deze zelf aanwezig is en blijft op het tenniscomplex.

d) Op de knltb clubapp (https://www.knltb.club/clubapp/) zijn vaste speeltijden van 45 minuten aangegeven, voor zowel enkelspel als dubbelspel. Eerder de baan bestreden dan het tijdstip waarop is afgehangen is niet toegestaan.

e) Spelen is mogelijk tot het tijdstip waarop andere leden hebben afgehangen. Indien na afloop van de speeltijd de baan niet is afgehangen door andere spelers, kan de volgende speeltijd door dezelfde spelers worden afgehangen.

f) De jeugd tot 18 jaar van TOB mag doordeweeks gebruik maken van de banen tot 19.00 uur en zat. en zon. tot 12.00 uur.

2) Niet-leden (introducés)

a) Niet-leden kunnen per dagdeel gebruik maken van de banen als introducé van én met een TOB-lid. Onder een dagdeel wordt verstaan:

• Ochtend van 9.00 – 13.00 uur

• Middag van 13.00 – 18.00 uur

• Avond van 18.00 – 23.00 uur

b) De introducé betaalt voorafgaand het geldende tarief via Cock Noordeloos - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na betaling krijgt de introducé een pas om af te hangen. Op deze pas moet de naam en de speeldatum worden ingevuld en kan na afloop worden weggegooid. In geval van een 5 ritten–introducékaart moet per speeldag de datum worden ingevuld.

3) Activiteiten

a) Tijdens georganiseerde clubactiviteiten (instuif, toernooien en evenementen), maar ook competitie, kan er niet worden afgehangen.

b) Indien er door de tennisschool lessen worden verzorgd, hebben deze recht op één baan. Het laatste uur dat er wordt lesgegeven wordt aangegeven op het afhangbord. Na dit uur kan deze baan weer worden afgehangen.