Welkom bij TOB Tennis!

Het hele jaar door lekker tennissen.

TOB Tennis is een tennisvereniging in Amsterdam Noord, gelegen in het sportpark Melkweg (gratis parkeren en slechts 7 minuten vanaf de NDSM werfpont), waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Een gezonde, gezellige vereniging met rond de 200 leden.

Wat kan TOB voor jou betekenen?

Of jij nu wilt kennismaken met tennis, een beginner bent of juist een ervaren tennisser; bij TOB ben jij altijd welkom en jij kunt gelijk lid worden bij ons. Wij hebben geen wachtlijst....en wat nog mooier is, bij ons kun jij niet maar een half uurtje afhangen, bij ons kun jij 2 x drie kwartier afhangen.

Jij kunt vanaf 1 januari tot en met 31 december buiten tennissen op onze smashcourt banen.

Bij TOB Tennis wordt jij gelijk voorgesteld aan iedereen en wij vinden het belangrijkste dat jij wordt betrokken bij alle tennisactiviteiten. Bij ons ben jij een naam en geen nummer en dat is echt de belangrijkste basisregel van TOB Tennis.


clubhuisinterieura

Ons gloednieuwe clubhuis is geopend per 29 augustus 2020 en na een lange tijd van coronasluiting mag het clubhuis weer beperkt gebruikt worden, met nog steeds een aantal maatregelen vanwege corona.
 
TOB Tennis beschikt over 3 mooie smashcourt-buitenbanen en 2 hardcourt-indoorbanen, die alle verlicht kunnen worden. Deze banen bieden de mogelijkheid om het hele jaar door te kunnen tennissen. Hierdoor wordt jou ook de mogelijkheid aangeboden om aan alle competities mee te doen. Ook zijn wij aan het denken over het aanleggen van een padelbaan. Hopelijk wordt dat ook binnenkort gerealiseerd.
 
TOB Tennis toernooien
 

Naast de vele TOB Tennis-toernooienworden veel clubactiviteiten georganiseerd, zoals de clubkampioenschappen, toss-dagen of een mix-avond. Ook voor de jeugd zijn er diverse activiteiten, waaronder ook de clubkampioenschappen, de World Tour en het ouder-kindtoernooi.

R.E.O.

Vanaf 25 mei 2013 is de tennisschool Jeroen Hoevenberg actief bij TOB Tennis om iedereen de beginselen en/of de finesses van het tennisspel aan te leren. Voor jeugdleden zijn de tennislessen (35 lessen per jaar!) inbegrepen in de contributie.

Waar wacht jij nog op! Meld je aan bij TOB Tennis! 

Lidmaatschappen 2021

Bij tennisvereniging TOB Tennis kun jij kiezen uit verschillende lidmaatschappen voor jong en oud.

Jeugdlidmaatschappen zijn ook mogelijk via jeugdsportfonds en stadspas. 

Studenten in Amsterdam kunnen gebruik maken van een studententarief

Direct inschrijven bij TOB Tennis!

Lidmaatschap TOB Tennis!

12 maanden heerlijk tennissen.

Verlichte buitenbanen & binnenbanen (smashcourt & hardcourt).

Leuke toernooien., diverse instuifdagen, meespelen alle competities.

Senioren draaien 2 á 3 bardiensten per jaar.

TOB hanteert de voorwaarden van de AVG. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van TOB (gevestigd aan de Meteorenweg 274 te Amsterdam) aan een lid of bezoeker van de vereniging.

Tennisles 2021 bij tennisschool Jeroen Hoevenberg

Als recreant of fanatieke competitiespeler kun jij bij TOB tennis in Amsterdam terecht voor tennislessen in groepsverband of privé. TOB Tennis heeft uitsluitend professionele tennistrainers in dienst die tennisles geven op ieder niveau voor jong en oud.

Groepslessen & Privélessen!

De lesgroepen zijn ingedeeld op basis van speelsterkte en bestaan uit maximaal 4 spelers. Voor meer individuele aandacht en het ontwikkelen van specifieke (slag)vaardigheden is een privé tennisles ideaal.

Overzicht tarieven tennisschool.

Mail naar Jeroen Hoevenberg voor informatie over tennislessen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indoor hal

Boek een indoorbaan in de zomer & winter.

Als jij ook zonder lidmaatschap wilt tennissen moet je bij TOB zijn.

Jij hebt geen lidmaatschap nodig om lekker te kunnen spelen op onze indoorbanen.

Binnenbaan vanaf € 10,00 per uur. 

Klik hier voor de gebruiksregels van de hal!

Klik hier voor de huurprijzen van de hal!

TOB Omni is op zoek naar een nieuwe beheerder van de indoorhal.

Informatie en/of reservering via: Marcel van Hoof.

Whatsapp: 06-18565296

email Marcel Verhoof:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.