Lockdown - tennissen tot 17 uur

lockdown1

Vanaf zondag 28 november 2021 geldt een ’avondlockdown’ voor o.a. tennis.

Tennissen mag dan tot 17.00 uur. Daarna moeten buitensport en binnensportlocaties worden gesloten, ook de horeca. Op binnensportlocaties blijft een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig voor spelers van 18 jaar en ouder. De maatregelen blijven in ieder geval 3 weken van kracht tot zondag 19 december 2021.

 

 

 • clubhuisinterieura.jpg
 • clubhuisinterieurb.jpg
 • FotojeugdA.jpg
 • indoorhal.jpg
 • lockdownnederland3.jpg
 • ministers.jpg
 • nieuwclubhuisopen.jpg
 • Senior2.jpg
 • sportklimaat.jpg
 • toernooi76.jpg
 • toernooi120.jpg
 • toernooifotoslider.jpg
 • viewtobtennis.jpg

Welkom bij TOB Tennis!

tob logo tennis

TOB Tennis, het hele jaar door lekker tennissen. 

TOB Tennis is een tennisvereniging in Amsterdam Noord, gelegen in het sportpark Melkweg (gratis parkeren en slechts 7 minuten vanaf de NDSM werfpont), waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Een gezonde, gezellige vereniging met rond de 245 leden.

Wat kan TOB voor jou betekenen?

Of jij nu wilt kennismaken met tennis, een gevorderde speler bent of juist een zeer ervaren tennisser; bij TOB Tennis ben jij altijd welkom en jij kunt gelijk lid worden bij ons. Wij hebben geen wachtlijst....en wat nog mooier is, bij ons kun jij niet maar een half uurtje afhangen, bij ons kun jij 2 x drie kwartier afhangen.

Jij kunt vanaf 1 januari tot en met 31 december buiten tennissen op onze smashcourt banen, maar onze 2 binnenbanen zijn ook het hele jaar door te huren.

Bij TOB Tennis wordt jij gelijk voorgesteld aan iedereen en wij vinden het belangrijkste dat jij wordt betrokken bij alle tennisactiviteiten. Bij ons ben jij een naam en geen nummer en dat is echt de belangrijkste basisregel van TOB Tennis.
clubhuisinterieura

Ons gloednieuwe clubhuis is geopend per 29 augustus 2020 en na een lange tijd van coronasluiting mag het clubhuis weer volledig gebruikt worden.(denk aan de 1,5 meter afstand)
 
TOB Tennis beschikt over 3 mooie smashcourt-buitenbanen en 2 hardcourt-indoorbanen, die alle verlicht kunnen worden. Deze banen bieden de mogelijkheid om het hele jaar door te kunnen tennissen. Hierdoor wordt jou ook de mogelijkheid aangeboden om aan alle competities mee te doen. Ook denken wij over het aanleggen van een padelbaan. Wij gaan ons best doen om dat te kunnen realiseren.
 
TOB Tennis toernooien
wimbledonA 

 
Clubactiviteiten.

R.E.O.

Naast de vele TOB Tennis-toernooien worden veel clubactiviteiten georganiseerd, zoals de clubkampioenschappen, toss-dagen of een mix-avond. Ook voor de jeugd zijn er diverse activiteiten, waaronder ook de clubkampioenschappen, de World Tour en het ouder-kindtoernooi. TOB Tennis is ook flink aanwezig tijdens de jaarlijkse competities.

Tennisles 2021 bij tennisschool Jeroen Hoevenberg

Vanaf 25 mei 2013 is de tennisschool Jeroen Hoevenberg actief bij TOB Tennis om iedereen de beginselen en/of de finesses van het tennisspel aan te leren. TOB Tennis heeft uitsluitend professionele tennistrainers in dienst die tennisles geven op ieder niveau voor jong en oud. Voor jeugdleden zijn de tennislessen (35 lessen per jaar!) inbegrepen in de contributie.

Overzicht tarieven tennisschool.

Mail naar Jeroen Hoevenberg voor informatie over tennislessen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lidmaatschappen 2021

Bij tennisvereniging TOB Tennis kun jij kiezen uit verschillende lidmaatschappen voor jong en oud.

Zie hier alle informatie over onze lidmaatschappen. Klik hier om je in te schrijven bij TOB Tennis

TOB hanteert de voorwaarden van de AVG. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van TOB (gevestigd aan de Meteorenweg 274 te Amsterdam) aan een lid of bezoeker van de vereniging.

Indoor hal

Boek een indoorbaan in de zomer & winter.

Als jij ook zonder lidmaatschap wilt tennissen moet je bij TOB zijn.

Zie hier alle informatie over onze indoorbanen.

Hopelijk tot ziens bij TOB Tennis!

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Mobiel: 06-18557746

Grote clubactie

hier kun je enkele loten bestellen 

hier kun je het superlot bestellen

Social media

Weer online

Weerbericht