World tour najaar 2019

Worldtour najaar 2019

 

 

Beste oranje spelers,

 

De wedstrijdindeling van oranje is bekend gemaakt en onderstaand vind je de uit- en thuiswedstrijden van het desbetreffend team!
De aanvangstijden  van alle uitwedstrijden worden binnenkort bekend gemaakt.
TOB Oranje 1 speelt 1 x thuis, namelijk op 
zondag 6 oktober 2019.

Oranje 1 – Afdeling 121 - Periode 1
Spelers Oranje 1: Manu, Maarten, Fiona, Hesse, Arend en Cato

TOB 1

Wedstrijdoverzicht:

Overzicht van zondag 8 september 2019
Tijdstip: NOTK
Team: 
TOB 1
Schema: Oranje 1 - Afdeling 121
Locatie: T.C. 't Twiske
Plaats: OOSTZAAN 

Overzicht van zondag 15 september 2019
Tijdstip: 09:00 uur - 08.45 uur verzamelen
Team: 
TOB 1
Schema: Oranje 1 - Afdeling 121
Locatie: T.V. Neckslag
Plaats: WIJDEWORMER

Overzicht van zondag 22 september 2019
Tijdstip: NOTK
Team: 
TOB 1
Schema: Oranje 1 - Afdeling 121
Locatie: A.T.C. Kadoelen
Plaats: AMSTERDAM

Overzicht van zondag 29 september 2019
Tijdstip: NOTK
Team: 
TOB 1
Schema: Oranje 1 - Afdeling 121
Locatie: A.T.V. Broek in Waterland
Plaats: BROEK IN WATERLAND

Overzicht van zondag 6 oktober 2019
Tijdstip: 09:00 uur - 08.30 uur verzamelen
Team: 
TOB 1
Schema: Oranje 1 - Afdeling 121
Locatie: S.V. T.O.B., afd. tennis
Plaats: AMSTERDAM 

 

De teamcaptain voor Oranje 1 is Joost, vader van Arend.

 

Reglement KNLTB najaar Tenniskids Oranje competitie 2019 


  1. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 spelers. Jongens en meisjes spelen door elkaar. Wanneer een team uit meer dan 6 spelers bestaat, moet er een nieuw team worden aangemeld, anders worden de afdelingen te vol.
  2. Kinderen zijn van geboortejaar 2011 t/m 2008 en hebben het niveau Oranje. In uitzonderlijke gevallen, als het kind écht nog niet de vaardigheid heeft voor groen, mogen kinderen max. 2 jaar te oud zijn (t/m 2006). Of als het kind erg getalenteerd is en niveau rood is ontgroeid, mag het max. 2 jaar te jong zijn (vanaf 2013).
  3. Er kan worden ingeschreven voor Oranje 1 (O1, de betere, meer ervaren, vaardige en ambitieuze spelers) of Oranje 2 (O2, beginners, minder vaardig). Alle kinderen binnen de ploeg dienen dezelfde jeugdspeelsterkte te hebben.
  4. Er worden enkels en dubbels gespeeld, waarbij de dubbelpartner zoveel mogelijk van de eigen vereniging is. De dubbels worden ‘ad random’ door een computerprogramma (Tenniskids planner) samengesteld. De dubbels spelen in het dubbelveld, dus incl. de tramrails.
  5. Naast de oranje baan van enkelspelzijlijn naar enkelspelzijlijn is het ook mogelijk van een smallere versie van de oranje baan gebruik te maken. De zijlijnen van deze baan liggen dan zo’n 80 cm binnen de enkelspelzijlijnen van de volledige baan.
  6. Er wordt met oranje ballen gespeeld. De hostvereniging zorgt voor aanwezigheid van 3 ballen per baan en maakt voor aanvang de oranje banen klaar. De locatie waar gespeeld wordt rouleert (indien mogelijk) per speeldag tussen de verenigingen die bij elkaar in de afdeling zijn ingedeeld.
  7. Het aanvangstijdstip is variabel tussen 8.30-12.00 uur (advies is 9.00 uur), tenzij dit door baancapaciteiten niet mogelijk is. In dit geval mogen wedstrijden uiterlijk om 15:00 aanvangen.
  8. Bij de indeling streven we ernaar meerdere ploegen bij elkaar te brengen met in totaal tussen de ca. 18-24 kinderen. Dit aantal past op 3 tot 4 tennisbanen. Eventueel wordt er op een smalle oranje baan gespeeld (halve lengtebaan incl. tramrails), echter alleen bij gebrek aan voldoende banen.
  9. Oranje speelt om 4 gewonnen games en wordt het Beslissend Punt Systeem (BPS) toegepast bij een 40-40 stand. Bij een 3-3 stand in games wordt een beslissende game gespeeld (geen tiebreak). Serveren mag bovenhands en onderhands (als de bal maar niet eerst stuit), met een 2e servicebeurt als de 1e poging fout gaat.
  10. Er worden alleen partijresultaten bijgehouden zoals winnaar of verliezer, bijv. Pietje wint, Jantje verliest. Dit wordt bijgehouden in de Tenniskids planner. Iedere speeldag wordt een team binnen de afdeling dagwinnaar. Na afloop dient de host de uitslagen te uploaden.

 

De teamcaptain voor Oranje 1 is Joost, vader van Arend.

Zijn er vragen dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Lindsy Griffioen