TOB toernooien 2019

Voorlopige Agenda Toernooien 2019

 

Datum

Naam

Organisator

     

NOTK

Thematoernooi

????

21-12-2019 (v.a. 16.00 uur)

Eindejaars Galatoernooi

????

 

Vanaf 1 september tot en met 7 september is het Sloophamer toernooi bij TOB gehouden. (Foto's, zie onderstaande dit artikel)

 

Het toernooi, af en toe gevisiteerd door een regenbuitje, is verder onder redelijke weersomstandigheden verlopen. 

Vanaf zondag t/m zaterdag is er op alle banen gespeeld, met pittige, sportieve, uitputtende, maar voornamelijke hele leuke wedstrijden.

De catering was ook top, met o.a. heerlijk buikspek & BBQ van restaurant ACE, zalige soepjes van Christa & traditionele mosselavond, verzorgd door Klaas!

Op zaterdag 7 september was de finaledag, met halve finales herendubbel, finale damesdubbel en de finale herendubbel, waarna een heerlijke BBQ (van restaurant ACE) werd georganiseerd door chef-koks Simon & Tom. Er was de prijsuitreiking, tombola, uitslag winnaars van de 'muntjespot" & muziek van DJ_GB.

 

Speelsters damesfinale                                Spelers herenfinale

Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door veel vrijwilligers, die met kantinedienst e.o. hebben meegeholpen, maar een aantal personen verdienen het om even speciaal in het zoeklicht te worden gezet, n.l. Karin Kwant, Christa van Dijk, Chantal de Mug, Hans Thesing en Erwin Lengkeek. Zonder hun was dit toernooi niet mogelijk geweest! Hulde en heel erg bedankt voor alles! 

 

Toernooiorganisatie (Sloopcrew), met van links naar rechts: 
Chantal de Mug, Christa van Dijk & Karin Kwant

Het toernooi is bezocht geweest door veel TOB- & niet-TOBleden en het was een hele leuke week, die zeker voor herhaling vatbaar is! (en dan met een nieuwe kantine!)

 voor een overzicht van de foto's van de finaledag:.

Mocht er iemand nog foto's willen delen, mail ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vriendelijke groet,

Bestuur TOB tennis

 

Het sloophamertoernooi werd mede gesponsord door:

     

 

   

Namens de Wimble-Tob Commissie, Karin Kwant