‘TOB NIEUW OPEN’ 23 SEPTEMBER 2020 * 16.00 - 19.00 uur.

Het ‘TOB NIEUW OPEN’ , tijdens de Amsterdamse Sportweek, is een middag waarbij je, als potentieel nieuw senior-lid van TOB Tennis, kennis kunt maken met onze tennisvereniging in Amsterdam Noord en ons gloednieuwe clubhuis.

 

TOB Tennis is een vereniging in Amsterdam Noord, gelegen in het sportpark "de Melkweg" (gratis parkeren en maar 7 minuten vanaf de NDSM werfpont), waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Een gezonde, gezellige vereniging met 200+ leden (geen wachtlijst). In het voorjaar is er gestart met de bouw van een nieuw clubhuis en het prachtige nieuwe clubhuis is open sinds 29 augustus 2020.

Het ‘TOB NIEUW OPEN’ wordt begeleid door onze tennisschool Jeroen Hoevenberg en je bent van harte welkom op 23 september, vanaf 16:00 uur. (deelname volledig gratis, incl. drankjes en hapjes)

Je wordt verwelkomd in ons nieuwe clubhuis met koffie/thee en wat lekkers en daarna worden er gratis tennislessen gegeven in groepsverband, er is muziek, er is een ballenkanon en snelheidsmeter en we sluiten af met een drankje en hapje. Uiteraard houden we gezamenlijk de corona-regels in acht.

De aanbieding op die dag: Gratis tennissen tot 31 december 2020, als je lid blijft van TOB Tennis in 2021.

Zie onze contributie-voorwaarden: contributie TOB Tennis

Aarzel niet en meld je aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, mobiele nummer en leeftijd.

Hopelijk tot ziens op 23 september en wij maken er een hele leuke middag van. (Bij slecht weer wijken we uit naar onze indoor-hal met 2 hardcourt-banen) (Neem wel je sport/tennisschoenen mee. Voor ballen en rackets wordt gezorgd)

Mocht jij niet aanwezig kunnen zijn op 23 september, maar wel lid wilt worden, dan kan jij je toch aanmelden tot 1 oktober voor deze aanbieding.

Vriendelijke en sportieve groet,

Bestuur TOB Tennis

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.tobtennis.nl

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

06-18557746

Googlemaps: