JEUGDSPORTFONDS VIA TOB TENNIS

TOB Tennis heeft een mooie aanbieding  voor ouders/verzorgers, die het door het Coronavirus wat zwaarder hebben gekregen. Is er thuis te weinig geld om je kind te laten sporten? Het Jeugdfonds Sport Amsterdam helpt! Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie van TOB Tennis en eventueel de benodigde attributen. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is, lid worden van een sportclub.

Hoe werkt het? Een aanvraag kan in worden door een intermediair. Dat is een ouder- en kindadviseur, een (gym)docent, maatschappelijk werker, jeugdzorgmedewerker. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Wil je een aanvraag indienen? Vul dan alvast deze ouderkaart in en neem die mee naar de afspraak met de intermediair.

Je dient zelf je kind aan te melden bij TOB Tennis, dat doet het Jeugdfonds Sport niet. Volg eventueel een proefles om zeker te weten dat je kind bij TOB Tennis wil sporten. Na een goedkeuring van de aanvraag bij het Jeugdfonds Sport, wordt de bijdrage rechtstreeks aan TOB Tennis betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor sportattributen, die ingeleverd kan worden bij onze tennisschool.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport Amsterdam? Lees hier verderKlik hier voor de spelregels van het jeugdsportfonds.

Je kunt contact opnemen met TOB tennis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je kind(eren) aan te melden of om hier meer informatie over te krijgen. TOB Tennis heeft ook jeugdlidmaatschappen via de Stadspas

TOB Actief

TOB-tennis is een van de leukste verenigingen van Amsterdam.

Tennissen, zonder wachtlijst, op drie all-weather smashcourt buitenbanen met verlichting en een indoorhal met twee tennisbanen vanaf 1 januari t/m 31 december.

Tennisleden kunnen gedurende de periode 1 april t/m 30 september bij beschikbaarheid gratis gebruik maken van de indoorbanen, mits er clubhuis-bezetting is.

Vanaf maart 2020 staat er een volledig nieuw clubhuis bij TOB Tennis. Er wordt nu nog druk gewerkt om de inrichting af te ronden. De opening van het clubhuis TOBSpin wordt binnenkort vermeld op de website)

Jaarlijks vinden er veel toernooien plaats en ook in de competitie is TOB heel actief.

Op dit gedeelte van onze website vind je o.a. informatie over de competities, toernooien, rooster clubhuis, instuifdagen en onze tennisschool Jeroen Hoevenberg.

Informatie 

TOB Tennis:

Cock Noordeloos

Ledenadministratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

020-77 50 261

06-18 55 77 46

---------------------

Clubhuis TOB-SPIN

020 - 6333474

Clubhuis

"under construction"

 

 

voor informatie

betreft sponsoren

TOB Tennis!

 

 

TOB Tennis

werkt samen met: