TOB Actief

Op dit gedeelte van onze website vind je o.a. informatie over de competities, toernooien, rooster clubhuis, instuifdagen en onze tennisschool Jeroen Hoevenberg.

TOB-tennis is één van de leukste tennisverenigingen van Amsterdam.

Tennissen zonder wachtlijst op drie all-weather smashcourt buitenbanen met verlichting en een indoorhal met twee tennisbanen, vanaf 1 januari t/m 31 december.

Tennisleden kunnen gedurende de periode 1 april t/m 30 september bij beschikbaarheid gratis gebruik maken van de indoorbanen, mits er clubhuis-bezetting is.

Vanaf 29 augustus 2020 staat een gloednieuw clubhuis bij TOB Tennis. 

Jaarlijks vinden er veel toernooien plaats en ook in de competitie is TOB heel actief. 

 voor de informatie over de seniorencompetitie Najaar 2020.

 voor de informatie over de juniorencompetitie Najaar 2020.

Vanaf 29 augustus t/m 6 september 2020 is een OPEN TOERNOOI gehouden bij TOB Tennis!

 

Toernooicommissie: Erwin, Chantal, Karin en Bart.

 voor de foto's van het TOB OPEN!

 

 

voor informatie

betreft sponsoren

TOB Tennis!

 

 

JEUGDSPORTFONDS VIA TOB TENNIS

TOB Tennis heeft een mooie aanbieding  voor ouders/verzorgers, die het door het Coronavirus wat zwaarder hebben gekregen. Is er thuis te weinig geld om je kind te laten sporten? Het Jeugdfonds Sport Amsterdam helpt! Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie van TOB Tennis en eventueel de benodigde attributen. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is, lid worden van een sportclub.

Hoe werkt het? Een aanvraag kan in worden door een intermediair. Dat is een ouder- en kindadviseur, een (gym)docent, maatschappelijk werker, jeugdzorgmedewerker. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Wil je een aanvraag indienen? Vul dan alvast deze ouderkaart in en neem die mee naar de afspraak met de intermediair.

Je dient zelf je kind aan te melden bij TOB Tennis, dat doet het Jeugdfonds Sport niet. Volg eventueel een proefles om zeker te weten dat je kind bij TOB Tennis wil sporten. Na een goedkeuring van de aanvraag bij het Jeugdfonds Sport, wordt de bijdrage rechtstreeks aan TOB Tennis betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor sportattributen, die ingeleverd kan worden bij onze tennisschool.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport Amsterdam? Lees hier verderKlik hier voor de spelregels van het jeugdsportfonds.

Je kunt contact opnemen met TOB tennis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je kind(eren) aan te melden of om hier meer informatie over te krijgen. TOB Tennis heeft ook jeugdlidmaatschappen via de Stadspas