Per 29 augustus 2020 is het nieuwe clubhuis van TOB Tennis geopend!

           

 

Lees hier al het nieuws over TOB Tennis!

     

10
september
2020

Sleutels via sleutelkastje

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Beste TOB-leden e.a.,

Het ophalen van het geldtasje met sleutels en wisselgeld is vanaf 10 september 2020 verleden tijd.

Vanaf 29 augustus kan er al in het clubhuis alleen nog maar via de pinautomaat worden betaald! Dat scheelt heel veel werk, maar wat nog veel  belangrijker is: het is ook veel veiliger!

Het ophalen van sleutels van het clubhuis bij de familie Wijte is ook niet meer nodig! Je kunt de sleutels van de kleedkamer en het clubhuis e.o. bemachtigen via sleutelkastjes!

Aan de voorzijde van het clubhuis, aan de zijkant op de groene elektriciteitskast, hangt een sleutelkastje met code (op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) met de sleutel om in de hal van de kleedkamer te komen.

 

In de hal van de kleedkamers (gelijk rechts bij ingang) hangt een sleutelkastje met code (op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met sleutels om o.a. in het clubhuis te komen.

In het kastje zitten drie sleutels van: 1: de voordeur clubhuis, 2: het magazijn en 3: de bergruimte. Na elk gebruik van een sleutelkastje dien je het sleutelkastje weer te sluiten en de code “een slinger te geven” en laat de sleutelkastjes nooit open staan na gebruik en verander dus de code gelijk na gebruik van een sleutelkastje!

Bij vertrek vanaf het tennisterrein sluit je de deuren van alle ruimten en doe je alle sleutel(s) weer terug in de desbetreffende sleutelkastje(s) en geef je de code "weer een slinger"

Het spreekt voor zich dat je de codes nooit moet delen met anderen die geen lid zijn van TOB Tennis.

Zorg er ook aub voor dat de kleedkamers en het clubhuis weer opgeruimd worden achtergelaten! 

Nog een laatste opmerking. 

Tegenover het sleutelkastje in de hal van de kleedkamers hangt een EHBO-koffer en de AED! Hopelijk heb je die nooit nodig, maar het is maar dat je het weet!

 

 

voor informatie

betreft sponsoren

TOB Tennis!

 

 

We hebben 14 gasten en geen leden online