Lees hier al het nieuws over TOB Tennis!

17
april
2020

Kamerdebat Rutte 16 april

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rutte tempert verwachtingen: 'Niet zo vrolijk over de cijfers'

Minister-president Rutte probeert in het wekelijkse Kamerdebat de verwachtingen te temperen over versoepeling van de coronamaatregelen. "Ik ben niet optimistisch over wat er kan na 28 april", zei hij.

Volgende week besluit het kabinet welke maatregelen worden verlengd na die datum en welke eventueel kunnen worden versoepeld. Het kabinet doet dat op basis van adviezen van het Outbreak Management Team (OMT), waarin experts van verschillende instanties zitten.

"Ik waarschuw voor de gedachte dat het nu zo goed gaat dat we vast wel volgende week gaan aankondigen dat veel dingen worden versoepeld. Ik ben zelf nog echt helemaal niet zo vrolijk over de cijfers."

De premier wijst erop dat de cijfers van de afgelopen dagen misschien een gunstige trend laten zien: minder IC-bedden bezet en een afname van het aantal nieuwe ziekenhuisopnames. Maar hij zegt ook dat er nog steeds veel mensen op de IC liggen en dat er nog steeds veel patiënten sterven. "Dit verraderlijke virus verbaast ons steeds weer."

Volgende week hoopt het kabinet ook duidelijkheid te geven over grote evenementen met veel publiek. Die zijn nu tot 1 juni verboden. Rutte zegt dat hij nu niet voor zich ziet dat we daarna meteen weer met zijn allen op een kluitje dingen kunnen gaan doen.

 

"We kunnen echt nog niet gaan tennissen", zegt Rutte:

Kijk hier voor het hele kamerdebat van Rutte van 16 april:

Informatie 

TOB Tennis:

Cock Noordeloos

Ledenadministratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

020-77 50 261

06-18 55 77 46

---------------------

Clubhuis TOB-SPIN

020 - 6333474

Clubhuis

"under construction"

 

 

voor informatie

betreft sponsoren

TOB Tennis!

 

 

TOB Tennis

werkt samen met:

 

We hebben 3 gasten en geen leden online