TOB tennis krijgt een nieuw clubhuis. Klik op de afbeelding                        25 feb. 20202. Het nieuwe clubhuis is geleverd en geplaatst. 

om mee af te tellen naar de Grand Opening op 3 mei 2020!                           

 

30
november
2019

Grand Opening

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
  DAG of GRAND ING?
 
Ledenwerving en –behoud is een belangrijk aandachtspunt van TOB tennis. Om alle clubs de gelegenheid te geven actief aan ledenwerving en ledenbehoud te werken, heeft de KNLTB besloten de data van de landelijke open dagen los te laten. En daarom kunnen we niet meer spreken van Open Tennisdagen. Hiervoor in de plaats ontwikkelt de KNLTB producten waarmee clubs het hele jaar door aan de slag kunnen met werving en behoud op data die hen uitkomen.

Dit sluit mooi aan op het gegeven dat TOB tennis in het voorjaar van 2020
geen open dag zal organiseren.

Wat wij wel willen gaan doen is, nadat de bouw van onze nieuwe clubhuis ( medio maart 2020) is gerealiseerd, een Grand Opening organiseren. Een dag, waarop er getennist kan worden en tennislessen zullen worden gegeven, in een feestelijke ambiance en waarbij we zoveel mogelijk nieuws willen brengen over de nieuwe situatie van TOB tennis, met ons prachtig nieuwe clubhuis.

We gaan hier uitgebreid voor flyeren en aandacht voor zoeken in de media etc! 
Het TOB bestuur is hier over aan het beraden, wat goede ideeën en middelen zullen zijn, om hier zo goed mogelijk mee voor de dag te kunnen komen.

Bij deze een oproep naar alle TOB leden om hier goede en verrassende ideeën voor te verzinnen, om die Grand Opening zo mooi en spectaculair mogelijk  te maken!
 
Alle ideeën zijn welkom en graag nodigen we TOB leden uit, die leuke ideeën hebben geopperd, om hier verder over te brainstormen met het TOB bestuur!
Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben 7 gasten en geen leden online