20
augustus
2019

Zaterdagbegeleiding

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zaterdagbegeleiding jeugd TOB
afbeelding

Rick Goudberg en Dennis Koers hebben aangegeven te stoppen met de zaterdagbegeleiding van de jeugd. Zij hebben jarenlang, met veel aandacht en inzet, deze vrijwilligerstaak op zich genomen en TOB tennis is hun zeer dankbaar voor hun belangeloze bijdrage aan de ontwikkeling van onze jeugd.

 

Dat betekend dat de zaterdagbegeleiding nieuwe vrijwilligers kan gebruiken en wij willen ouders en overige TOBleden, die zich willen inzetten voor de begeleiding en ontwikkeling van onze jeugd, vragen om zich te melden bij onze jeugdvoorzitter, Lindsy Griffioen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wilt u meer weten over deze begeleiding dan kunt u voor vragen terecht bij onze huidige zaterdagbegeleiders, Dennis Heijt, Ingmar Schonhage en Maron Beukering of u kunt contact opnemen met Lindsy.   
Het is voornamelijk een kleine investering op de zaterdagochtend, wat het mogelijk maakt om kinderen een tweede keer in de week onder begeleiding te laten tennissen zonder dat daar extra kosten bijkomen.  

We hebben 26 gasten en geen leden online