Beste TOBleden,

Klik rechts in het menu op het kopje Friekens Tuinfeest voor de informatie en uitnodiging van een festival waar Friekens je graag voor wilt uitnodigen: FRIEKENS TUINFEEST zaterdag 1 Juni 2019 van 14:00 – 23:00 uur

30
april
2019

Friekens tuinfeest

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Beste Melkweg sporter,

Je ontvangt deze uitnodiging omdat je graag komt sporten op de Melkweg. Wij gaan hier een festival organiseren waar we je graag voor willen uitnodigen: FRIEKENS TUINFEEST zaterdag 1 Juni 2019 van 14:00 – 23:00 uur @ NoordOogst, Meteorenweg 280 Friekens Tuinfeest is een kleinschalig en gemoedelijk buurtfestival met veel groene ideeën. Het is bedoeld voor jong en oud en zal plaatsvinden op het terrein van NoordOogst. Het Friekens Tuinfeest wordt georganiseerd door onze eigen brouwerij.

 

We hebben 4 andere Amsterdamse brouwerijen en 2 internationale brouwerijen uitgenodigd. Zo is er een hoop te proeven voor de fijnproevers in bier! Daarnaast zijn er veel lokale ondernemers die hun producten aanbieden en vertellen over hun ambachtelijke bedrijfjes. Uiteraard de pannekoeken van Proost en Stroop; maar ook oesters van Rokerij Rookt, vegetarische spicy beefbun van de Tuin van Eten en barbecue van Buitengewone Varkens! En meer!

Om ons festival een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk mee te geven, gaan we voor unplugged: Friekens Tuinfeest wordt aangedreven door zonne- en windenergie en spierkracht! Gedurende deze dag zal er leuke muziek en entertainment zijn. Voor de kinderen staat er zelfs een draaimolen! Jullie zijn allen van harte welkom! Want het festival is bedoeld, en toegankelijk, voor de hele familie. Entrée is 8,00 euro voor 18 jaar en ouder incl. een proefglas. Onder 18 jaar is de entree gratis. Geen buurtfestival zonder een goede deal voor jullie atleten! Voor atleten van de Melkweg zijn er korting-tickets voor 6,00 aan de kassa te koop. Stuur van te voren een korte email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je volledige naam en de vereniging waarin je sport. Dan zetten we je op de lijst! Atleten met ook een stadspas (neem deze ook mee) komen voor een extra korting van 2,00 euro in aanmerking. Voor vragen of aanmerkingen kun je ons altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over het programma, zie onze website: www.friekens.nl/tuinfeest

Of blijf op de hoogte via het Facebookevent: https://www.facebook.com/events/2021700274800676/

Tot slot hebben wij op ons festival een leuke uitdaging voor je: Ons podium draait op “human power”! Om het geluid te versterken, moet je ervoor fietsen. Erg leuk om je eigen lichaamsenergie om te zetten in geluid. Dus fiets vooral een stukje mee! We hopen je te zien op ons festival!

Met vriendelijke groet, Friekens Tuinfeest Team

We hebben 71 gasten en geen leden online