Nieuws:

    

03
november
2018

Penningmeester gezocht!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Afbeeldingsresultaat voor penningmeester Afbeeldingsresultaat voor penningmeester

Helaas heeft onze penningmeester, Joris Denie, in verband met zijn verhuizing naar Bussum, te kennen gegeven zijn functie als penningmeester van het tennisbestuur te willen neerleggen.
Dat houdt in dat we op zoek zijn naar kandidaten om deze functie over te nemen.


Heb je een financiële achtergrond en lijkt het je leuk om in een enthousiast bestuur de financiële administratie van de afdeling Tennis van TOB te verzorgen en samen met Marcel van Hoof, de penningmeester van de afdeling Voetbal, die van de gehele Omni-vereniging te verzorgen, geef je dan op bij een van de bestuursleden van de afdeling Tennis of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zij kunnen je ook meer vertellen over de inhoud en omvang van de werkzaamheden, maar ook Joris kan je daar natuurlijk meer over vertellen.

In de ledenvergadering van januari 2019 zou dan de benoeming kunnen plaatsvinden. Vanzelfsprekend wordt voorzien in een gedegen inwerkperiode.

Frans Houtkamp
Voorzitter afdeling Tennis

PS
Los van deze vacature hebben we binnen onze vereniging natuurlijk altijd behoefte aan vrijwilligers die zich voor korte of langere tijd willen inzetten, bijvoorbeeld met de jeugdactiviteiten, toernooien of anderszins. Ook hiervoor kun je je bij een van de bestuursleden aanmelden.

  

 

We hebben 51 gasten en geen leden online