TOB tennis krijgt een nieuw clubhuis. Klik op de afbeelding

om mee af te tellen naar de Grand Opening op 3 mei 2020!

Nieuw clubhuis

TOB tennis krijgt een nieuw clubhuis in 2020

Hier wordt heel hard aan gewerkt door de bouwcommissie, die al maanden aan het organiseren en plannen is!

Natuurlijk kan er altijd wat fout gaan tijdens zo'n traject. Heb je een vraag hier over, of merk je dat er iets niet goed gaat, mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 3 mei 2020 gaat TOB tennis het nieuwe clubhuis officieel openen. Deze Grand Opening  zal plaatsvinden in een feestelijke omgeving met muziek, tennis, hapjes en drankjes. Zet deze dag alvast in je agenda. 

Hieronder vind je een chronologisch overzicht van nieuwsberichten over de voortgang van dit traject. 

 

*19 februari. Betonpoeren zijn geplaatst ter ondersteuning van het nieuwe clubhuis. Betonpoeren vormen de fundering en zorgen voor extra ondersteuning van het clubhuis!

Klik op onderstaande foto voor alle foto's en video's van deze monsterklus.

 

*17 februari. Er is een filmpje gemaakt met foto's van alle werkzaamheden rondom de sloop van de kantine.  om het filmpje te downloaden! (downloaden duurt even)

 

*11 februari. Frans, Simon en Gerard zijn naar het bedrijf Starcabin in Bergschenhoek geweest om de situatie te bekijken in hoeverre de (op)bouw van ons nieuwe clubhuis vordert. Klik op onderstaande foto voor alle foto's van dit bezoek.

*10 februari. Diverse kabels geplaatst ter voorbereiding van het nieuwe clubhuis. Klik op onderstaande foto voor alle foto's van deze klus.

 

*3 februari. Grondwerk verricht t.b.v. gas en riool & schilderwerk kozijnen. Klik op onderstaande foto voor alle foto's van deze klus.

 

*1 februari. Stenen en tegels worden uitgegraven op de plek waar de containers stonden, Daar komen nu de units van de kleedkamers te staan. Ook zijn er geulen gegraven t.b.v. de de rioleringsbuizen voor e toiletten en douches. Klik op onderstaande foto voor alle foto's van deze "monster"klus

 

 

* 29 & 30 januari. Betonplaten zijn gelegd op de plek van de kantine als fundament voor de nieuwe kantine. Klik op onderstaande afbeelding voor nog meer foto's.

 

* 22 januari. Vanwege het feit dat onze kantine is gesloopt, is het gebied van de voormalige kantine afgezet met een rood/wit lint. (met dank aan Gerard Lippens) Dat betekent dat er geen mensen in dat afgezette gebied mogen lopen en dus niet onder het lint mogen doorlopen. De tennisbanen zijn weer via de normale route bereikbaar. Ga a.u.b. geen afgezwaaide tennisballen achter het rood-witte afzetlint ophalen. Dit voor jouw eigen veiligheid!

 

* 21 januariDe TOB Spin kantine is vandaag gesloopt. Onze kantine is gebouwd en geopend in 1982 en heeft ons dus al ruim 38 jaar een fijn onderkomen verschaft aan alle TOB leden en andere bezoekers. Met weemoed nemen we afscheid van onze kantine, maar zien uit naar ons nieuwe clubhuis.

 

 

 

 

Onderstaand vind je wat filmpjes van Gerard Lippens op YouTube van de sloop van onze kantine! (met reclame!)

 voor filmpje 1.

 voor filmpje 2.

 voor filmpje 3.

 voor filmpje 4.

 voor filmpje 5. 

* 20 januari. Tennissen op baan 1 is onmogelijk i.v.m. sloop kantine. Dit duurt 2 à 3 dagen

* 19 januari 2020: Het kleine sleutelkastje, onderaan de trap bij de kantine van SV Vriendschap, is weggehaald en een grotere versie is daar voor in de plaats gekomen. Het meest rechtse kastje is van TOB tennis.

* 17 januari: Het kleine sleutelkastje van TOB tennis bij de kantine van SV Vriendschap wordt vervangen door een grotere variant. De code blijft gelijk.

16 januari: De kantine is helemaal ontmanteld. Schuifwanden en panelen zijn er uitgehaald en opgeslagen.

Klik op onderstaande afbeelding voor nog meer foto's.

 

 

 

Heel veel hout en puin is weggeruimd. Een berenklus waar heel veel TOB-vrijwilligers aan hebben meegeholpen. Grote dank aan al deze vrijwilligers

 voor een overzicht van deze vrijwilligers en de werkzaamheden!

14 januari: De baanverlichting werkt weer, per dinsdag 14 januari. De linkersleutel (zwart koordje) is voor baan 1. De rechterssleutel (wit koordje) voor baan 2 en 3. De sleutel een halve slag linksom draaien totdat hij niet verder kan. Voor uitschakelen weer terugdraaien en sleutel uitnemen. De sleutels zijn aan aan elkaar gebonden om ze bij elkaar te houden en liggen in het sleutelkluisje van de groene container, tussen Stroop en TOB tennis. 

Vergeet niet de sleutels weer terug te leggen in het sleutelkastje (het bundeltje met sleutels wel even klein oprollen) en de code van het sleutelkastje weer "een slinger te geven"

De lampen zijn te bedienen tussen 16.00 uur en 24.00 uur.

   

 

* 14 januari. De map met IVA certificaten ligt in de kantine van SV Vriendschap (zie pijl). Als je eens kantinedienst hebt en er is controle door de gemeente, kan je hun jouw IVA-certificaat laten zien. Mocht je deze nog niet hebben gehaald, zie http://www.tobtennis.nl/iva 

* 13 januari. Vanavond, 13 januari, werkt de buitenverlichting niet. Er kan dus niet op de buitenbanen worden gespeeld. Dit heeft te maken met wat technische problemen. Waarschijnlijk is dat de 14e januari opgelost. Nieuws volgt.

Instructies volgen ivm bediening baan verlichting. 

  * 8 januari 2020: De verlichting van de buitenbanen is voorlopig nog te bedienen vanuit de kleedkamers. Sleutel zit in sleutelkastje op de 1e container op de hoek tussen stroop en TOB tennis! Nadat de kantine is afgebroken zal er een buitenkast worden geplaatst, waar men de schakelaars kan bedienen voor de lichtmasten! De sleutel van deze buitenkast komt ook te liggen in het sleutelkastje op de 1e container op de hoek tussen stroop en TOB tennis! (Datum van afbraak en plaatsen buitenkast wordt nog gecommuniceerd!)

 * 7 januari 2020: Het schijnt dat het sleutelkastje klemt en moeilijk te openen is. Dat is te verhelpen door de sleutels op onderstaande manier in het kastje te doen! Hier onder vind je de wijze hoe je de sleutels in het kastje moet doen. Sluit het kastje zonder enige weerstand. Op deze manier is er geen probleem!

* 6 januari 2020: De sleutel van de hal hangt achter de deur van de kleedkamer van SV Vriendschap! Het blik met de nummers voor de instuif staat in de schuifkast met het schoolbord achter in de kantine van S.V. Vriendschap.

* 4 januari 2020: Sleutelkastje: De sleutels van de kantine van SV Vriendschap zitten in de kleinste van de 2 sleutelkastjes (rechts), onderaan de trap bij de kantine van SV Vriendschap. Er zit ook een sleutel bij van de kleine poort van het toegangshek. De code van het sleutelkastje is ongewijzigd! (zie ook nieuws* 7 januari 2020)

Op 6 januari 2020 stonden beide sleutelkastjes op de code van TOB tennis. Hiermee dan ook het verzoek om bij het sluiten van het kastje onze code er af te halen.

* 29 & 30 december 2019: Kantine: De kantine is op die dagen leeggehaald. Enkele vrijwilligers hebben de kantine leeggeruimd en alles in dozen etc. gedaan, keuken, kastjes etc gedemonteerd en opgeslagen. Weer een klus die afgevinkt kan worden. Op onderstaande foto zie je het resultaat. (de bar is inmiddels ook al gedemonteerd) 

Klik op bovenstaande foto om nog meer foto's te zien van al dat werk! Met dank weer aan alle vrijwilligers! (niet alle vrijwilligers van deze klus staan op deze foto's)

* 27 december 2019: Containers: De containers die naast de kantine stonden zijn per 27 december verplaatst naar de hoek tussen Stroop en TOB tennis! Zie onderstaande foto!

* 26 december 2019: Tennis tasje: Het tennis tasje, dat normaliter bij de familie Wijte of bij de familie Letschert wordt opgehaald, hoeft in die periode niet meer bij hun worden opgehaald, omdat er alleen gepind kan worden in de handbalkantine en de ingang naar de kantine en kleedkamers via een sleutelkastje gaat!

* 24 december 2019: Gebruik kantine handbalvereniging S.V. Vriendschap. Tijdens de periode dat onze TOB-spin kantine niet toegankelijk is, mogen we gebruik maken van de kantine van onze buren, handbalvereniging S.V. Vriendschap! Hoe je daar binnen kan komen en bijv. een kopje koffie kunt zetten, hebben wij even voor de TOB leden in een overzichtje gezet!

 voor dat overzicht!

* 23 december 2019:   om te bekijken wanneer het nieuwe clubhuis van TOB tennis ongeveer geopend zal worden! 

* 20 december 2019: Via de nieuwsbrief en de website houden we alle TOB-leden op de hoogte over de bouw van het spiksplinternieuweclubhuis van TOB tennis

*11 december 2019   voor de nieuwsbrief van 11 december 2019, betreft alle ins & outs over de voorgang van de nieuwbouw van het clubhuis van TOB tennis!