Lees hier al het nieuws over TOB Tennis!

   

28
november
2020

Project Sport en Bos en JongGras

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Project met Sport en Bos en JongGras.
Samen op weg naar de sportieve stad - Team Sportservice Amsterdam

Sinds een tijdje is TOB Tennis bezig met een project met Sport en Bos en JongGras.

Sport en Bos is onderdeel van het cluster Sociaal en verantwoordelijk voor het Amsterdamse sportbeleid en het Amsterdamse Bos. Sport en Bos beheert, onderhoudt en verhuurt de gemeentelijke sportaccommodaties, ontwikkelt en organiseert activiteiten op het gebied van breedte- en topsport.

In Amsterdam kun je als sportvereniging advies krijgen van studenten van adviesbureau JongGras die voor hun studie kennis in de praktijk toepassen. Deelnemende clubs zijn enthousiast.

De twee studenten van Jong Gras zijn hier dus ook bij betrokken en zullen als onderdeel van het ledentevredenheidsonderzoek TOB leden vragen om een aantal vragen te beantwoorden.

Dus als binnenkort, voor of na een potje tennis, één of twee personen aan jullie vragen om hier aan mee te werken;  Dit zijn Pieter van Gijn en Floor Huber van JongGras, die met hun ledentevredenheidsonderzoek bezig zijn.

 voor een artikel over JongGras. 

Graag jullie medewerking als deze studenten jullie benaderen!

25
november
2020

Inschrijven voorjaarscompetitie 2021

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Beste leden,

Ondanks dat de huidige competities zijn stilgelegd heeft de KNLTB aangegeven dat ze goede hoop heeft dat de voorjaarscompetitie wel door kan gaan.

Via de volgende link kan je de speeldata bekijken. Door hier te klikken krijg je een overzicht te zien met alle competitievormen. Bij onze vereniging is het vanwege baanbeschikbaarheid niet mogelijk om in te schrijven voor de volgende competitievormen:

 • Alle competitievormen op dinsdag
 • Zomeravondcompetitie op woensdag
 • 8/9 competitie op donderdagavond

Inschrijven voor de competitie kan tot 25 december 2020. Inschrijven kan per team via Berry Letschert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bij de inschrijving graag de volgende gegevens vermelden:

 • Namen teamleden
 • Bondsnummers teamleden
 • Geboortedata teamleden
 • Competitievorm
 • Naam aanvoerder, inclusief telefoonnummer

Inschrijfkosten bedragen €40 per team. Gelieve dit gelijktijdig met de inschrijving over te maken op NL96ABNA0619281073 t.n.v. B.E Letschert.

Inschrijving wordt in behandeling genomen op volgorde dat de betaling is ontvangen. Bij teveel inschrijvingen voor een bepaald(e) dag(deel) zal in overleg met de laatst ingeschreven teams worden gekeken naar een passend alternatief.
Indien de voorjaarscompetitie toch niet door kan gaan, worden de inschrijfkosten gerestitueerd.

Ik zie jullie inschrijvingen graag tegemoet.

Met sportieve groeten,
Berry Letschert

22
november
2020

TOB NIEUW OPEN 2021

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

TOB NIEUW OPEN’ 2021

Het ‘TOB NIEUW OPEN’ is een toernooi waarbij je, als potentieel nieuw senior-lid van TOB Tennis, kennis kunt maken met onze tennisvereniging in Amsterdam Noord en ons mooie clubhuis. In september 2021 wordt dit populaire Open Toernooi weer herhaald, dus houd je mail en onze website goed in de gaten.

Zie ook de poster van dit open toernooi in augustus/september 2020.

TOB - Open Toernooi TOB Tennis

22
november
2020

Corona maatregelen per 4 november

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

 

Het gloednieuwe clubhuis van TOB Tennis is geopend op 29 augustus 2020.  

(Vanwege Corona zijn er per 4 november weer maatregelen verscherpt, zie richtlijnen) 

Corona maatregelen per 4 november voor de komende 2 weken! 

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis en padel. De maatregelen komen bovenop de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken.

De tijdelijke verzwaring van de maatregelen is nodig om het aantal besmettingen sneller te laten dalen en de druk op de zorg te verminderen. De extra maatregelen gelden in heel Nederland, iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen. Sporten en bewegen is gezond en we zijn blij dat we tennis en padel kunnen blijven spelen de komende twee weken, maar wel met meer beperkingen. Dat is even niet anders.

De overheidsrichtlijnen voor sport zijn besproken met NOC*NSF en de sportbonden. Het protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF is leidend en daaruit komt nu het volgende:

 • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar (binnen en buiten) sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel spelen kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). Vanaf 4 november is de komende 2 weken alleen enkelspel toegestaan.
 • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.
 • Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
 • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
 • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
 • Publiek is niet toegestaan.
 • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.
 • Toiletten zijn wel bereikbaar.

Vanaf 19 november vallen we terug naar de ‘’gedeeltelijke lockdown’ en gelden de maatregelen van 14 oktober. Naar verwachting zullen we dit tot half december moeten volhouden.

Kijk hier voor het volledige bericht over de extra maatregelen van Rijksoverheid en specifiek voor de sport.

Meer info

Ook voor deze fase hebben we de Richtlijnen voor tennis en padel opgesteld. Dit document is een aanvulling op het Algemeen Protocol Verantwoord Sporten, wat is samengesteld door NOC*NSF, VSG en alle sportbonden en goedgekeurd door VWS en het RIVM.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat bovenstaande informatie vragen bij je oproept. Klik hier voor alle veelgestelde vragen en antwoorden over alle vragen rondom tennis, padel en het coronavirus.

 

 Regels bij TOB Tennis vanaf 4 november 2020 (voor min. 2 weken):

1.      Het clubhuis blijft nog dicht.

* De toiletten zijn nog wel toegankelijk. 

* Het sleutelkastje (code aan te vragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aan de voorzijde van het clubhuis, tegen de groene elektriciteitskast, bevat nog de sleutel van de container en van de hal van de kleedkamers, waarin de toiletten, AED, EHBO koffer en ook de sleutel van de indoorhal. De kleedkamers en douches mogen niet worden gebruikt!

* Het sleutelkastje in de hal kleedkamers, met daarin o.a. de sleutel van het clubhuis, is leeggehaald en moet open blijven staan.   

2.    Publiek is niet meer toegestaan bij alle tennisactiviteiten.  

* Dat betekent o.a. dat de ouders, vanaf 4 november, 2 weken niet meer mogen wachten op het tennisterrein. Wegbrengen en ophalen van de kinderen kan uiteraard nog wel.

* Tijdens tenniswedstrijden/training mogen alleen spelers/trainers aanwezig zijn op het tennispark. Na afloop van de laatste wedstrijd moet de sleutel van de hal kleedkamers weer terug in het sleutelkastje en moet de code worden veranderd en verlaat iedereen zo snel mogelijk het tennispark. 

De KNLTB wintercompetitie 2020 is voorlopig verzet naar begin 2021 en er mag alleen nog enkelspel worden gespeeld vanaf 4 november voor voorlopig 2 weken. 

3.     Bij veranderingen of verlengingen van deze maatregelen zullen wij de TOB Tennis-leden gelijk berichten. 

4.    De gemeente kan en zal controles uitvoeren. Indien mensen zich niet aan de regels houden dan kan de handhaver een boete opleggen van 390 euro of hoger per persoon. In sommige gevallen kan de boete naar de club gaan. In dat geval zullen wij deze kosten verhalen op de personen die hiervoor verantwoordelijk zijn. 
Het kan ook gebeuren dat de gemeente ons sommeert om te sluiten voor een bepaalde periode en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. 
 

Wij rekenen op jullie begrip en medewerking en hopen dat deze maatregelen van korte duur zullen zijn, gelukkig mogen we nog wel tennissen (alleen single vanaf 4 november voor 2 weken) 

Daarbij moeten we ons uiteraard ook nog houden aan de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM, dus anderhalve meter afstand, was vaak je handen, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, schud geen handen (geen high fives), gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg en als je klachten hebt, blijf dan thuis.

De KNLTB Clubapp is het verplichte reserveringssysteem van TOB Tennis. Afhangen per dag: max. 2 x drie kwartier voor senioren en max. 2 x half uur voor junioren.

 voor een overzicht van de richtlijnen van de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lock down vanaf 4  november.  voor de aanvullende richtlijnen voor tennis.

 en volg de veelgestelde vragen op de KNLTB site, betreft spelen in corona tijd.

Bij vragen of opmerkingen, mail ze naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vriendelijke en sportieve groet,   

Bestuur TOB Tennis. 

22
november
2020

ALV 23 december 2020

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Beste TOB'er,

Hierbij de nieuwe aankondiging en uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering over het seizoen 2019/2020 van TOB. Wegens de huidige omstandigheden wordt deze vergadering online georganiseerd.

Deze vergadering vindt nu plaats op woensdag 23 december 2020, aanvang 19:30 uur ONLINE vanuit het TOB-Punt op Sportpark Oostzanerwerf.

De vergaderstukken worden uiterlijk een week voor de vergadering verspreid onder de leden. Deze kunnen ook worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vergadering vindt online plaats via Teams. Via het bij de ledenadministratie bekende e-mailadres wordt een link verstuurd om deel te nemen aan de vergadering. Advies is om van tevoren de app Teams van Microsoft geïnstalleerd te hebben op uw device.

We verzoeken iedereen om vragen schriftelijk in te dienen uiterlijk 48uur voor aanvang van de vergadering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bestuur kan deze vragen dan voorafgaand aan de vergadering beantwoorden en publiceren. Dit bespoedigt het verloop van de vergadering.

Met vriendelijke groet,

C. van Dijk en D.Koolmoes
Secretarissen algemeen bestuur RKSV TOB

 

 

voor informatie

betreft sponsoren

TOB Tennis!

 

 

We hebben 17 gasten en geen leden online