Najaarscompetitie 2019

Beste tennisvrienden,

 

Het lijkt nog ver weg, maar er kan vanaf heden ingeschreven worden voor de najaarscompetitie 2019. In de bijlagen zijn de competitievormen en de speeldata bijgevoegd. Bij TOB tennis is 8&9 tennis alleen op zondagmiddag mogelijk en niet op donderdagavond zoals in het overzicht staat.

 voor de competitievormen van de najaarscompetitie 2019

 voor de speeldata van de najaarscompetitie 2019

Om in te schrijven gelieve een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de gekozen competitievorm en dag, de namen van alle teamleden en de naam van de aanvoerder inclusief telefoonnummer. Je kunt je alleen inschrijven als volledig team. De inschrijving sluit op 15 juni 2019.

 

Gezien het feit dat wij maar 3 banen hebben en er altijd 1 baan vrij dient te zijn om "vrij te spelen" is er samen met het bestuur besloten om een beperkt aantal teams per competitiedag in te schrijven. Acceptatie van de inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst. Dus schrijf jouw team snel in als je een plekje zeker wilt stellen. Wij hopen natuurlijk dat we alle inschrijvingen kunnen accepteren en als dit niet mogelijk is zullen we proberen een oplossing te vinden op een andere dag.

Voor alle teams bedraagt het inschrijfgeld Euro 40,00 per team. Het bedrag van Euro 40,00 dient uiterlijk 15-06-2019 te zijn voldaan op rekening NL96abna0619281073 tnv B. Letschert. Pas na ontvangst van de betaling wordt het team ingeschreven.  

Alvast bedankt voor de inschrijvingen en sportieve groeten,


Berry Letschert