Hartelijk welkom bij TOB tennis

Wat leuk dat jij lid wilt worden van TOB tennis

Via onderstaande contactgegevens kun jij je aanmelden als lid van TOB tennis.

Nadat jij je hebt aangemeld, zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen, om alle informatie, betreft jouw lidmaatschap, aan jou door te geven

Tot ziens bij TOB tennis

Voor alle overige vragen, mail of bel naar:

Mobiel ledenadministratie: 06-18557746

E-mail ledenadministratie: tobleden@outlook.com

Hierbij ga ik akkoord met de inschrijving, het contributiereglement en de automatische incasso

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina op de website http://www.tobtennis.nl/lid-worden met daarin het overzicht en reglement van de contributie ( http://www.tobtennis.nl/contributiereglementen ) en de automatische incasso ( http://www.tobtennis.nl/machtiging ). Voor het inschrijven van een nieuw lid wordt €10 administratiekosten in rekening gebracht.

Voor de spelerspas is een pasfoto nodig, een 'selfie' is voldoende. Een vakantiefoto, met pet/zonnebril of iets dergelijk is niet toegestaan. U kunt een pasfoto/selfie mailen naar tobleden@outlook.com met vermelding van volledige naam!
Machtiging contributie RKSV TOB werkt met een systeem van automatisch incasso. Hiervoor dient eenmalig een machtiging te worden afgegeven. Hiervoor vult u onderstaande gegevens in. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan RKSV TOB om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie-inning en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van RKSV TOB. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Dit formulier onderteken ik digitaal en geef hierbij akkoord voor deze machtiging.
Ik ga akkoord met de vrijwilligerstaken. Ik ben mij bewust dat ik als lid (of ouder van een lid) zelf kan kiezen voor taken, maar dat ik ook kan worden ingedeeld. Senior-leden dienen sowieso 2 a 3 kantinediensten per jaar te draaien!
Bij spelers onder de 18 vragen we de ouders als wettelijk vertegenwoordiger dit formulier te tekenen.
captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com