NIEUWS VAN DE KANTINECOMMISSIE  ( juli 2019 ) 

In de winterperiode ( 1 okt.- 1 april) wordt er geen kantinezetting ingedeeld maar zijn er wel een aantal activiteiten en wintercompetitie. De schoonmaak van het Tobspin en de kleedkamers gaat daarom “gewoon” door en gebeurt in de winter 1x in de 3 weken om zo de vrijwilligers te ontlasten. Alle groepen zijn daarom  in de winterperiode maar 1x aan de beurt. Ik hoop op jullie medewerking! Ben je verhinderd, probeer dan met iemand te ruilen!

Ook doen wij een oproep aan alle leden die in de winterperiode gebruik maken van het TOBSPIN om deze na gebruik netjes achter te laten !! Ook op de door-de-weekse avonden en bij gebruik overdag! Een lijstje met “wat-te-doen”  hangt naast het koffiezetapparaat.

  • Heb je ideeën of suggesties i.v.m. het kantinerooster voor het volgend seizoen laat dit ons dan even weten via de mail!
  • Het kantinerooster met daarin alle activiteiten verwerkt, staat op de website bij TOB actief : roosters. Ben je het wachtwoord hiervoor vergeten dan kun je dit opvragen via het ons mailadres of via het mailadres van het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Ook de code van het slot van de kleedkamers is via ons te verkrijgen.
  • Door omstandigheden (werk, privé) hebben enkele leden aangegeven te willen stoppen met de schoonmaakploeg. Daarom  zijn op zoek naar aanvulling van de schoonmaakploegen. Wie helpt ons uit de brand?

De kantinecommissie,

 

Christa en Marianne ( Huidig, per april 2014, John Brons) 

e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

INSTUIVEN IN DE WINTERMAANDEN

IEDERE MAANDAGOCHTEND, DINSDAGMIDDAG, VRIJDAGAVOND EN ZONDAGMIDDAG KUN JE GEZELLIG KOMEN TENNISSEN BIJ TOB !!!

  • Alle instuiven blijven ook tijdens de wintermaanden gewoon doorgaan. Kom je ook eens een balletje slaan? Iedereen is van harte welkom en gezelligheid en sportiviteit staan voorop!
  • Voor de periode van 1 okt. tot 1 april zijn we op zoek naar leden die de vrijdagavond en/of zondagmiddag willen organiseren! Zie de vraagtekens in bijgevoegd rooster.
  • Ben je ook weleens op de instuif aanwezig? Organiseer er dan eentje en vul je naam in op het rooster dat op het prikbord hangt in de kantine.
  • Een goede gelegenheid voor de nieuwe leden om wegwijs gemaakt te worden, kennis te maken met andere leden en zich daardoor sneller thuis te voelen.
  • Het rooster is voorlopig en er kunnen nog wijzigingen komen i.v.m. de wintercompetitie of toernooien.

 

DOE EENS MEE !GEZELLIG TENNISSEN BIJ T.O.B !!

 

BELANGRIJK NIEUWS VAN DE KANTINECOMMISSIE

Op de website vind je het kantinerooster voor de komende weken. We gaan een actieve periode tegemoet met o.a. het voorjaarstoernooi, de competities, instuiven, racketavonden, tosszondagen, lesavonden, jeugdochtenden enz. Kortom een gezellige drukte op de banen en in en rond het TOBSPIN.

Een groot aantal leden heeft gebruik gemaakt van de enquête om zijn/haar verhinderingen en voorkeuren door te geven en er is geprobeerd hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Seniorleden tot 70 jaar draaien mee in het kantinerooster. In het zomerseizoen (1 april tot 1 okt.) word je ± 3 keer ingedeeld volgens het kantinerooster, dat in het clubblad gepubliceerd wordt en op de website staat.

Ben je verhinderd, probeer dan zelf met iemand te ruilen zodat de kantine toch geopend is.

Nieuwe leden doen hun eerste bardienst zoveel mogelijk samen met ingewerkte leden. 

We proberen hen in te delen tijdens activiteiten, zodat ze wegwijs gemaakt worden, kennis kunnen maken met andere leden en ze zich daardoor sneller thuis zullen voelen. 

Contactpersonen kantinecommissie:

·        Kantine-rooster :

John Brons, e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.·       

Voor vragen/ opmerkingen e.d. kun je ons natuurlijk altijd benaderen!