Afbeeldingsresultaat voor tennis jeugd

TOB heeft een jeugdafdeling van +/- 55 jeugdleden (september 2020).

Het jeugdtennisbestuur bestaat o.a. uit Lindsy Griffioen en Dennis Heijt.

Jeugdbegeleiders (pro deo) zijn o.a. Maron Beukering en Ingmar Schonhage.

De voorzitster van de jeugdcommissie TOB is Lindsy Griffioen.

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe jeugdvoorzitter per 1 december 2020.

 

Jaarlijks worden er leuke toernooien georganiseerd, maar wordt er ook fanatiek in de jeugdcompetitie meegespeeld.

Jeugdleden tot 12 jaar spelen volgens het concept van:  

Een vast onderdeel van de jeugdcontributie is een lessenpakket via de tennisschool Jeroen Hoevenberg. Op verzoek van het bestuur van TOB Tennis is een jeugdbeleidsplan opgesteld. Klik hier voor de definitieve versie.

 

E-mailadres jeugdzaken:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

JEUGDSPORTFONDS VIA TOB TENNIS

TOB Tennis heeft een mooie aanbieding  voor ouders/verzorgers, die het door het Coronavirus wat zwaarder hebben gekregen. Is er thuis te weinig geld om je kind te laten sporten? Het Jeugdfonds Sport Amsterdam helpt! Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie van TOB Tennis en eventueel de benodigde attributen. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is, lid worden van een sportclub.

Hoe werkt het? Een aanvraag kan in worden door een intermediair. Dat is een ouder- en kindadviseur, een (gym)docent, maatschappelijk werker, jeugdzorgmedewerker. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Wil je een aanvraag indienen? Vul dan alvast deze ouderkaart in en neem die mee naar de afspraak met de intermediair.

Je dient zelf je kind aan te melden bij TOB Tennis, dat doet het Jeugdfonds Sport niet. Volg eventueel een proefles om zeker te weten dat je kind bij TOB Tennis wil sporten. Na een goedkeuring van de aanvraag bij het Jeugdfonds Sport, wordt de bijdrage rechtstreeks aan TOB Tennis betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor sportattributen, die ingeleverd kan worden bij onze tennisschool.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport Amsterdam? Lees hier verderKlik hier voor de spelregels van het jeugdsportfonds.

Je kunt contact opnemen met TOB tennis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je kind(eren) aan te melden of om hier meer informatie over te krijgen. TOB Tennis heeft ook jeugdlidmaatschappen via de Stadspas