iva certifcaat

Beste TOB-vriend, tennis-lid & bar-vrijwilliger,

Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van bardiensten voor onze club TOB tennis. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk!

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 16 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in het clubhuis. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen.

Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan is er een website ontwikkeld in samenwerking met de sportbonden. De Informatie op deze website stelt jullie in staat om straks op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken in de TOBSPIN.

Wanneer je de informatie hebt gelezen ben je in staat om de test te maken, waarmee je een gekwalificeerde bar-vrijwilliger wordt en je bardienst mag draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken.

We wensen jullie veel succes bij het maken van de test en veel plezier bij het draaien van jullie bardiensten!

We hebben een drank-en horecawetvergunning en exploitatie vergunning voor de TOBSPIN en het is sinds januari 2013 wettelijk verplicht, dat iedereen bar-instructies volgt en daar voor dit bewijs haalt. Dit geldt weliswaar alleen voor leden boven de 18 jaar. TOB tennis heeft geen terrasvergunning en het is dan ook verboden voor een bar-vrijwilliger om buiten drank en voedsel te serveren!

Barinstructies online.

Open eerst:             http://www.nocnsf.nl/IVA

Lees de info bij:      Wat je moet weten

Open vervolgens:    Doe de test   ( Er wordt naar allerlei informatie gevraagd, die je in het geheel moet invullen, zie onderstaande voorbeeld ')

Begin vervolgens de test. Mocht je een eerste keer niet gelijk slagen, kun je de test gewoon weer overdoen. Je moet dan wel weer de info op deze website invullen. Het kost jullie niet veel tijd om te doen en het scheelt TOB heel veel kopzorg en boetes als jullie het wel doen.

Test verantwoord alcohol schenken.

De test bestaat uit 20 vragen. Alle vragen zijn multiple choice. Wanneer u 16 vragen of meer goed beantwoord heeft u de test succesvol afgerond. U bent dan een gekwalificeerde bar-vrijwilliger.    

 

Voornaam *

             Jouw Eigen naam    

Tussenvoegsel

        evt. tussenvoegsels

Achternaam *

                Jouw eigen achternaam

Geboortedatum (min. 18jr) *

Jouw geb.datum

E-mailadres deelnemer *

      Jouw e-mail adres

E-mailadres barverantwoordelijke **

                            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. invullen

Naam vereniging *

                                             RKSV TOB Tennis invullen

Aangesloten bij welke bond (afkorting)*

           KNLTB invullen

Plaats vereniging *

         Amsterdam invullen

Naam barverantwoordelijke

                Gerard Lippens invullen

E-mailadres ondernemingsdossier (indien bekend)                                                           Vakje leeg laten                                                       

Begin daarna de test


Mochten jullie nog vragen hebben, dan hoor ik het graag van jullie,

Ik krijg automatisch een kopie van jullie certificaat, als jullie geslaagd zijn.

Met sportieve groet, namens TOB tennis

Cock Noordeloos - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.