WERVING DONATEURS INRICHTING NIEUW CLUBHUIS
 
Hallo TOB-leden en alle overige mensen met een zorgzaam sporthart!
 
Wij zijn druk bezig met de bouw van ons nieuwe clubhuis!  Als wij deze investering niet hadden gedaan, zouden de TOB-leden en bezoekers binnen korte tijd geen onderkomen meer hebben gehad, omdat de oude kantine op een haar na op instorten stond! 
 
Deze investering is wel een flinke aderlating voor TOB Tennis. Nu hadden we slechts een beperkt budget, en de omzet van onze thuislocatie "TOB-spin" is al maanden weggevallen, terwijl de kosten gewoon doorlopen (Het sportpark "Melkweg" was ook al een flinke tijd gesloten). Tijdens de start van de bouw was het Coronavirus nog niet in beeld. Wij kampten de laatste jaren ook met een terugloop van leden, omdat de uitstraling van de oude kantine niet echt positief was en door de effecten van het Coronavirus is ons probleem nog groter geworden. 

 

Donaties meer dan welkom!

Enkele mensen hebben zich al aangemeld om geld te doneren voor de inrichting van ons nieuwe clubhuis, waarvoor hulde, maar we kunnen nog veel meer donaties gebruiken. Naast het nieuwe clubhuis is de nieuwe inrichting van het nieuwe clubhuis een flinke kostenpost voor TOB Tennis. Hier onder vind je de link naar de lijst met de benodigde items voor de inrichting van het clubhuis, waarvoor jij je kunt inschrijven als donateur, of voor een gedeeltelijke donatie voor het desbetreffende item.

 voor de lijst met de benodigde items! Als er TOB leden of overigen zijn, die daar ook al voor hebben gedoneerd, of gewoon extra willen doneren, zullen wij alle extra donaties hier voor graag gebruiken voor overige items voor de nieuwe inrichting e.o.!

Door jouw donatie voor de inrichting van het clubhuis e.o. krijgen wij weer wat lucht en kunnen we binnenkort met zijn allen het nieuwe clubhuis officieel openen.!
 
Als jij ook ten behoeve van één van deze items gaat doneren, dan kun jij dat bedrag storten op bankrekening NL85INGB0009312236 t.n.v. RK SV TOB afd. tennis met vermelding: Donatie nieuw clubhuis & naam van het (gedeeltelijk) item. Jij kunt deze donatie natuurlijk anoniem doen, maar als jij dat wilt, kunnen we jou, of jouw bedrijf ook op onze website en nieuwsbrief vermelden als donateur. Reageer via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als jij, of jouw bedrijf, als donateur vermeld wilt staan.

Als jij éénmalig een gift doet, vanuit jouw bedrijf, aan een goed doel of goedgekeurde instelling, is deze aftrekbaar in box 1. Graag maken wij reclame voor jouw bedrijf op onze website en nieuwsbrief, als jij ook doneert voor het voortbestaan van TOB Tennis!

We danken jou bij voorbaat, dat jij ons wilt helpen met jouw donatie en hopen jou ook te zien op onze officiële opening in 2020.
Help ons met het nieuwe clubhuis!
 
Sportieve groet! 
Bestuur TOB Tennis

Hier onder alle voorlopige donateurs van het nieuwe clubhuis van TOB tennis! (Sommige donateurs willen niet vermeld worden) Allemaal hartelijk bedankt voor jullie bijdrage.

*Cock Noordeloos

*Christa van Dijk

*Ank Jonker

*Donderdagavond- en dinsdagochtendgroep. (Koelkasten e.d.)*1

*Dames tennisgroep. (Gordijnen)

*1-één van de deelnemers op dinsdagochtend tennis heeft tevens aangeboden om de planten voor binnen te regelen. Eventueel ook later de planten buiten