BESTUUR

TOB tennis wordt volledig door vrijwilligers geleid.

Hieronder vind je een overzicht van de bestuurs- en commissieleden.

Functie                                                         Naam

Voorzitter:                                                     Frans Houtkamp

Secretaris:                                                     Christa van Dijk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Financiële administratie                               Hans Thesing - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Technische zaken & onderhoud:                  Simon Bouman, Frans Meijer

Wedstrijdzaken/competitie                           Cock Noordeloos, Berry Letschert

Ledenadministratie:                                      Cock Noordeloos - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenwerving:                                              Cock Noordeloos - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Websitebeheer:                                              Cock Noordeloos - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief:                                                  Cock Noordeloos - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantine/omzetregistratie:                              Karin Kwant, Margriet Wijte

Kantinedienst-indeling:                                 John Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantinebeheer:                                              Gerard Lippens, Eric Plat      

Kantinebevoorrading:                                   Gerard Lippens, Simon Bouman

Voorzitter jeugdcommissie:                          Lindsy Griffioen

Toernooicommissie:                                      Karin Kwant, Camille Piorunek - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Info over alle email-adressen/mobiele nummers kun je aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.